L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER HISENSE RB291D4CWF

Sold
/

FRIGORIFER HISENSE RB291D4CWF

S’ka stok

40,000 L

RB291D4CWF
Përshkrim i produktit
Gjithçka rreth produktit frigorifer i pavarur me ngrirës në pjesën e poshtme • lartësia 161,3 cm • vëllimi i frigoriferit 159 l • vëllimi i ngrirësit 71 l • klasa e energjisë F • ndriçimi LED i brendshëm • kapaciteti i ngrirjes 3,2 kg / 24 orë • koha e ruajtjes 11 orë • frigoriferi mekanik dhe shkrirja e ngrirësit • kontrolli mekanik i temperaturës • niveli i zhurmës 39 dB

Hisense RB291D4CWF, i bardhë

Frigoriferi i kombinuar me ngrirësin Hisense karakterizohet nga funksionimi me efikasitet energjetik A + dhe funksionimi i qetë. Frigoriferi do t’ju japë një hapësirë ​​jetese të qetë pa zhurmë të panevojshme falë nivelit të zhurmës prej vetëm 39 dB. Pra, nëse keni një dhomë të gjallë të lidhur me kuzhinën, nuk do të dini për frigoriferin gjatë shikimit të filmit. Kapaciteti i ngrirjes arrin 3.2 kg / 24 orë dhe në rast të ndërprerjes së energjisë, ai e mban ushqimin në një temperaturë të sigurt për 11 orë. Në varësi të paraqitjes së kuzhinës, drejtimi i derës mund të ndryshohet.

KODI:KOD0000000466

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliRB291D4CWF
KategoriaFrigorifer-ngrirës
Klasi i energjisëF
Konsumi i energjisë (kWh/24h)0,721 kWh / 24h
Absorbimi263 kWh
Niveli i zhurmës39 dB /C
Kapaciteti total230 ​​l
Kapaciteti ftohësNgrires
Gjerësia55 cm
Lartësia161.3 cm
Thellesi55.7 cm
Pesha‎54kg

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.