L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER BANAK HISENSE FC403D4AW1

/

FRIGORIFER BANAK HISENSE FC403D4AW1

1 stok

38,990 L

Frigorifer Banak Hisense 306 Litra FC403D4AW1

Ngrirësi Hisense ka një kapacitet prej 306 litrash. Me klasën e energjisë F ju mund të kurseni në konsumin e energjisë dhe jeni në gjendje të ruani më mirë ushqimin tuaj.

 

Kodi: 6940970803284

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliFC403D4AW1
KategoriaNgrirës
Lartësia83 cm
Gjerësia113 cm
Klasa energjikeF
Kapaciteti306 l
Absorbimi276 kW
Zhurma‎42 db

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.