L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER SAMSUNG RB34A7B5E22/EF/RLF/FG

/

FRIGORIFER SAMSUNG RB34A7B5E22/EF/RLF/FG

1 stok

94,999 L

Frigorifer SAMSUNG RB34A7B5E22/EF/RLF/FG

  • Personalizojini dhe kombinoni frigoriferët për t’iu përshtatur stilit tuaj të jetesës. Mund ta përdorni si një modul të vetëm me dy dyer dhe një kapacitet prej 344 litrash. Megjithatë, nëse keni nevojë për më shumë hapësirë ruajtëse, gjithashtu mund të kombinoni lehtësisht disa module, duke përfshirë një model me një derë në dy madhësi të ndryshme ose një model tjetër me dy dyer.

 

Kodi: KOD0000000331

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎SAMSUNG
ModeliRB34A7B5E22/EF/RLF/FG
Vëllimi i përgjithshëm bruto (litra)344 Litra
Nuk ka sistem FrostJo
Lloji i ftohjes‎Gjithcka Rreth Ftohjes
Fresh ZonePo
Klasa e efikasitetit të energjisëE
Niveli i zhurmës‎35 dBA
Konsumim i energjise254 kWh / vit
Kapaciteti ftohës (kg / 24 orë)8 kg / 24hr
Lloji i frigoriferitFrigorifer me ngrirje poshtë
Mundësia për të kthyer drejtimin e derësPo
Pesha neto‎78 kg

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.