L
  • No products in the cart.

FURRA INKASO ELEKTRA EF-62/3FB

/ /

FURRA INKASO ELEKTRA EF-62/3FB

4 stok

45,000 L

FURRA INKASO ELEKTRA EF-62/3FB

Sistemi ynë qarkullon nxehtësinë në furrë, duke siguruar gatim të barabartë. Të gjitha pa pasur nevojë të ktheni ushqimin. Teknologjia jonë e bën furrën të ngrohet më shpejt, duke ju kursyer kohë dhe energji.
Kontroll i thjeshtë me kohëmatës
Kohëmatësi ynë ju ndihmon të mbani gjurmët e recetave tuaja. Thjesht vendosni kohëmatësin dhe ai do t’ju njoftojë kur të mbarojë koha, sepse edhe një minutë mund të bëjë ndryshim.
Drita e furrës për shikueshmëri të plotë
Me ndriçimin e pozicionuar mirë brenda furrës, ju gjithmonë e dini se kur përgatitjet tuaja janë gatuar në mënyrë perfekte.
Derë xhami e lëvizshme, për pastrim edhe më të lehtë
Falë derës së lëvizshme nuk ka më pengesa për pastrimin e plotë të furrës. Dera dhe xhami i brendshëm, i lehtë për t’u hequr, mund të pastrohen veçmas, në mënyrë që të arrini në çdo cep të furrës. Më pak kohë, më pak përpjekje, më pak rrëmujë.

 

Kodi: KOD0000000534

4 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎ELEKTRA
ModeliEF-62/3FB
Kapaciteti (L)62
Ventilimi tangjencial i ftohjes:Po
CoolDoor (xhami reflektues i nxehtësisë):Po
Funksionet e gatimit në furrë:Gatim tradicional,

Gatim me ventilim,

Grill,

Gatim me ajrim

Dimensione 60 x 60 x 57 CM
Ngarkesa totale elektrike (Watt):1875
Pesha neto (kg):27.4
Pesha bruto (kg):28.6
Klasa e energjisëA
Drita halogjene:Po

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.