L
  • No products in the cart.

Furrë inkaso AEG BEK555220M 72 litra

/ /

Furrë inkaso AEG BEK555220M 72 litra

In stock

64,999 L

Furrë inkaso AEG BEK555220M 72 litra

  • Rregullimi dhe kontrolli elektronik i temperaturës nga 30 në 300 ° C 
  • Ekran dixhital shumëfunksional
  •  Mbyllja automatike e sigurisë
  • Zgavër e brendshme me smalt të lehtë për t’u pastruar
  • Dera e lëvizshme dhe xham i brendshëm i lëvizshëm
  • Klasa e efikasitetit të energjisë A +
  • Temperatura maksimale (° C): 300

Kodi: KOD0000000031

Compare

Përshkrim

Marka‎AEG
ModeliBEK555220M
Kapaciteti (L)72
Ventilimi tangjencial i ftohjes:Po
CoolDoor (xhami reflektues i nxehtësisë):Po
Funksionet e gatimit në furrë:Gatim tradicional,

Gatim me ventilim,

Grill,

Gatim me ajrim

Dimensione56 x 59 x 56
Ngarkesa totale elektrike (Watt):3000
Pesha neto (kg):27.4
Pesha bruto (kg):28.6
Klasa e energjisëA+
Drita halogjene:Po

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.