L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER AEG KOMBINAT INOX RCB73831TX

/

FRIGORIFER AEG KOMBINAT INOX RCB73831TX

1 stok

119,990 L

Frigorifer AEG Kombinat Inox RCB73831TX A+++

Frigoriferi Aeg RCB73831TX është i pajisur me teknologjinë TwinTech, prandaj ndarjet e frigoriferit dhe ngrirësit janë të pajisura me dy avullues dhe dy sisteme të veçanta të qarkullimit të ajrit. Në këtë mënyrë krijohen kushte optimale në çdo ndarje.

Kodi: 92100035

1 stok

Compare

Përshkrim

MarkaAeg
ModeliRCB73831TX
InstalimiCelik-Inoks
Klasa e energjise:A+++
TipiDouble door
TjeterMentesha në të djathtë të kthyeshme
Lloji i koleksionitInstalim falas
Lartesia201 cm
Gjeresia60 cm
AksesoreJo
Kapaciteti total360 l
Dispenser UjiJo
Zone e fresket94 l
Zone 0 grade:Po
Niveli zhurmes45 db

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.