L
  • No products in the cart.

Lavatriçe Elektrolux 7 kg TOP EW2T570U

/ /

Lavatriçe Elektrolux 7 kg TOP EW2T570U

1 stok

60,000 L

Lavatriçe Elektrolux 7 kg 1000 RPM TOP EW2T570U

Makina larëse Electrolux EW2T570U është e pajisur me AutoSense dhe ofron të gjithë fleksibilitetin që ju nevojitet. Funksioni AutoSense rregullon automatikisht kohën, energjinë dhe ujin e nevojshëm bazuar në madhësinë e ngarkesës.

 

Kodi: KOD0000000058

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Electrolux
ModeliEW2T570U
Klasa energjikeA+++
Kapaciteti7 kg
Rpm1000 rpm
Gjerësia40 cm
Lartësia85 cm
Thellësi60 cm
Absorbimi0.90 kW
Konsumi vjetor i energjisë (kWh):174.0
Performanca e larjes:A
Pa zhurmë në larje57 dB
OpsioneShpëlarje shtesë, paralarje, e shpejtë

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.