L
  • No products in the cart.

Tharëse EcoSpeed&8kg MIELE TWF760WP

/ /

Tharëse EcoSpeed&8kg MIELE TWF760WP

1 stok

189,999 L

Tharëse EcoSpeed&8kg MIELE TWF760WP

Tharëse me pompë nxehtësie T1: me A+++ dhe DryCare 40 për tharje efikase por të butë.
DryCare 40 – thahet pothuajse çdo gjë që mund të lahet në 40 °C
Tharje më e shpejtë e kombinuar me efikasitet maksimal të energjisë – EcoSpeed
Kaloni shpejt midis 2 aromave të preferuara – FragranceDos
Kursime për jetëgjatësinë e tharëses suaj – Teknologjia EcoDry
Miele@home – rrjetet e zgjuara hapin mundësi të reja

 

Kodi: KOD0000000343

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎MIELE
ModeliTWF760WP
Kategorialavatriçe me qëndrim i lirë
Kapaciteti8 kg
Dimensionet në mm (gjerësia)596
Zhurma në programin Pambuk me ngarkesë të plotë në db(A) re 1 pW66
Dimensionet në mm (lartësia)850
Klasa e efikasitetit të energjisë:A+++
Dimensionet në mm (thellësi)643
Konsumi vjetor i energjisë në kWh161
Kohëzgjatja në minuta në programin standard165
Numri i programeve5
ProgrameKemisha

Kujdesi optimal i fibrave sintetike

Trajtimi më i butë i veshjeve tuaja të preferuara

Tharje në kohën më të shkurtër

Pajisja e tekstileve me funksione

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.