L
  • No products in the cart.

LAVATRIÇE HOTPOINT ARISTON 7 KG NFR327W IT N

Sold
/ /

LAVATRIÇE HOTPOINT ARISTON 7 KG NFR327W IT N

S’ka stok

55,000 L

Lavatriçe Hotpoint Ariston 7 KG 1200 RPM NFR327W IT N

Kjo makinë larëse me ngarkesë të përparme me qëndrim të pavarur Hotpoint përmban: kazan shumë të gjerë dhe të madh 7,0 kg. Rrotullimi me 1200 rpm, i shpejtë dhe efikas. Ngjyra e bardhë.

 

Kodi: KOD0000000406

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hotpoint Ariston
ModeliNFR327W IT N
Klasa energjikeD
Kapaciteti7 kg
Rpm1200 rpm
Gjerësia59.5 cm
Lartësia85.0 cm
Thellësi54.0 cm
Absorbimi0.90 kW
Karakteristika të veçanta:Teknologjia dixhitale e lëvizjes

Higjienë Avulli me ngarkesë të plotë

45′ motor i shpejtë inverter anti-alergjik

WOOLMARK GREEN

Heqja e njollave 40 °

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.