L
  • No products in the cart.

Lavatriçe Elektrolux 8 kg EW6F382W

Sold
/ /

Lavatriçe Elektrolux 8 kg EW6F382W

S’ka stok

70,000 L

Lavatriçe Elektrolux 8 kg EW6F382W A+++ 1200 RPM

Makina larëse Electrolux EW6F382W është e pajisur me ndërfaqe TouchControl me dorezë dydrejtimëshe, ekran LCD, kapacitet 8 kg, Sistemi SensiCare, funksioni Eco Time Manager®, funksioni i avullit (Anti-Alergjik) dhe klasi i efikasitetit të energjisë A +++ – 20%.

 

Kodi: KOD0000000059

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Electrolux
ModeliEW6F382W
Klasa energjikeA+++
Kapaciteti8  kg
Rpm1200 rpm
Gjerësia60 cm
Lartësia85 cm
Thellësi55 cm
Absorbimi0.81 kW
Emetimi i zhurmës gjatë larjes – dB:50
Emetimi i zhurmës gjatë rrotullimit-dB73
Konsumim i energjise:0.81
Konsumi vjetor i energjisë (kWh):156.0

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.