L
  • No products in the cart.

Lavatriçe Indesit 8 kg MTWA 81283 WIT

Sold
/ /

Lavatriçe Indesit 8 kg MTWA 81283 WIT

S’ka stok

50,000 L

Lavatriçe Indesit 8 kg 1200 RPM MTWA 81283 WIT

Makinë larëse me ngarkesë të përparme me kapacitet ngarkese 8 kg dhe shpejtësi maksimale centrifugimi 1200 rpm.

Ekrani është LED me shumë funksione dhe lloji i motorit është inverter.

Ciklet e shpejta të ngarkimit të plotë: fleksibilitet maksimal dhe kursim i kohës, falë 3 cikleve të ngarkimit të plotë që zgjasin më pak se një orë.

Larje e Shpejtë: kurseni kohë dhe merrni një pastrim të përsosur falë një grupi prej 5 programesh të larjes së shpejtë në më pak se 59 minuta.

Water Balance Plus: sensori ju lejon të optimizoni konsumin e ujit duke siguruar përdorimin e sasisë së nevojshme bazuar në ngarkesën e futur.

Motori inverter: siguron efikasitet të lartë të energjisë duke siguruar heshtje më të madhe.

Kohëmatësi i vonesës për të programuar nisjen në 3, 6 ose 9 orë.

Klasa energjetike: D.

Kodi: KOD0000000075

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Indesit
ModeliMTWA 81283 WIT
Klasa e EnergjisëD
Kapaciteti8 kg
Rrotullime të centrifugës1200 rpm
Ngarkimii përparmë
Lartësia84.5 cm
Thellësia60
Funksioni special8
Konsumi Vjetor i Energjisë177 kWh / vit
Lloji i motoritInverter
Numri i programeve16
Të tjera:Ecobonus

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.