L
  • No products in the cart.

LAVATRIÇE CANDY 7 KG TOP CST27LE/1-S

/ /

LAVATRIÇE CANDY 7 KG TOP CST27LE/1-S

1 stok

50,000 L

Lavatriçe CANDY 7 kg 1200 RPM TOP CST27LE/1-S

Makina larëse Candy CST27LE1S me ngarkesë të lartë është e pajisur me funksionin Kilo Detector i cili do t’ju ndihmojë të optimizoni parametrat e makinës larëse. Sensorët e peshës janë shumë të ndjeshëm dhe do të zbulojnë peshën e ngarkesës, duke rregulluar automatikisht sasinë e ujit dhe energjisë elektrike.

 

Kodi: KOD0000000057

 

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Candy
ModeliCST27LE/1-S
Klasa energjikeF
Kapaciteti7 kg
Rpm1200 rpm
Gjerësia40 cm
Lartësia86 cm
Thellësi60 cm
Absorbimi0.83 kW
Numri i programeve:17
Materiali i koshit:Çelik inox
Pesha neto (kg):56
Pesha bruto (kg):57.5

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.