L
  • No products in the cart.

LAVATRIÇE HISENSE 9 KG WFQY9014EVJM

Sale!
/ /

LAVATRIÇE HISENSE 9 KG WFQY9014EVJM

1 stok

47,999 L

Lavatriçe Hisense 9 kg 1400 RPM WFQY9014EVJM

Teknologjia Inverter lejon që motori i makinës suaj larëse të rrotullohet me shpejtësinë optimale për ngarkesën. Kjo rezulton në nivele më të ulëta vibrimi që do të thotë një makinë larëse më e qetë, më e qëndrueshme dhe më e besueshme që përdor më pak energji se lavatriçet konvencionale.

Ndonjëherë, idetë më të thjeshta bëjnë dallimin më të madh, si një centrifugim maksimal më i shpejtë që heq më shumë ujë nga larja për të reduktuar ndjeshëm kohën që duhet për t’u tharë.

Shtypni pauzë brenda dhjetë minutave të para të ciklit të larjes në mënyrë që të shtoni ndonjë send të humbur ose të harruar në makinë.

 

Kodi: KOD0000000072

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliWFQY9014EV JM
Klasa e EnergjisëB
Kapaciteti9 kg
Konsumi i energjisë (kWh/vjetor)189
Shpejtësia e rrotullimit (rpm)1400
Niveli i zhurmës gjatë larjes në dB(A)56
Niveli i zhurmës gjatë rrotullimit në dB (A)72
Nr. i programeve15
Dimensionet në mm (W x L x D)595 x 845 x 610
LED DisplayPo
Pesha e produktit në kg70
Rregullimi inteligjent i kohës së larjes/Kujdesi me avull për fëmijëPo

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.