L
 • No products in the cart.

FRIGORIFER INKASO ELECTROLUX IK2580BNR

/

FRIGORIFER INKASO ELECTROLUX IK2580BNR

1 stok

95,000 L

Frigo inkaso Elektrolux IK2580BNR No Frost Ventilim

Sektori i ftohësit

 • Ruajtja e vezëve (Nr. i vezëve) 12
 • Ndarjet në derë me dyer me varëse ose rrëshqitëse 1
 • Raftet dhe/ose kontejnerët në derë: 4
 • Raftet në seksionin e frigoriferit: 5
  nga të cilat të rregullueshme: 4
 • Kontejnerët në sektorin e ftohësit: 2

Sektori i ngrirësve

 • Ndarjet brenda: 3
 • Lartësia maksimale e ndarjeve brenda: 15 cm
 • Shporta, kontejnerë, sirtarë të brendshëm: 3

Kodi: KOD0000000418

1 stok

Compare

Përshkrim

MarkaELECTROLUX
ModeliIK2580BNR
InstalimiI zhytur(inkaso)
Klasa e energjise:A+++
Kapaciteti ngrirës10.0 kg
Kapaciteti total i dobishëm249 Litra
Kapaciteti i dobishëm i ngrirjes61 Litra
Lartësia e instalimit1780 mm
Gjerësia e pajisjes556 mm
AksesoreJo
Pesha (neto)61.0 Kg
Tensioni230 V
Teknika e fiksimitDera e fiksuar
Top Ten ArtikullPo
Niveli zhurmes39 dB(A)

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.