L
  • No products in the cart.

Lavatrice AEG 8 kg L6FBI843

/ /

Lavatrice AEG 8 kg L6FBI843

1 stok

60,000 L

Lavatrice AEG 8 kg 1400 RPM L6FBI843

Teknologjia Prosense: sistem inteligjent që rregullon ciklin e larjes sipas ngarkesës, duke reduktuar kohën, konsumin dhe konsumin e ujit dhe energjisë
Shporta Gentlecare: me më shumë vrima se lavatriçet tradicionale, zvogëlon deformimin e pëlhurave, duke mbrojtur rrobat gjatë ciklit të centrifugimit
Motori inverter: heshtje maksimale dhe jetë e gjatë
Pastroni rrobat kur dëshironi me funksionin e nisjes me vonesë
Program leshi i çertifikuar i Woolmark blu

 

Kodi: KOD0000000052

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎AEG
ModeliL6FBI843
Klasi i energjisëC
Kapaciteti8 kg
Rrotullimi maksimal (rpm)1400 rpm
Emetimet e zërit gjatë ciklit të rrotullimit në dB(A) janë 1 pW74 dB(A)
Pesha e artikullit68 Kg
Tensioni230 Volt
Dimensionet (LxWxH):57.5 x 60 x 85 cm

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.