L
  • No products in the cart.

Lavatriçe 9 kg WFPV9014EM

Sold
/ /

Lavatriçe 9 kg WFPV9014EM

S’ka stok

55,000 L

Lavatriçe 9 kg 1400 RPM WFPV9014EM A+++

Makina larëse Hisense WFPV9014EM vjen me 15 programe, duke përfshirë teknologjinë e avullit që largon bakteret dhe alergenet, duke reduktuar të gjitha rrudhat, kështu që ju do të kaloni në hekurosje.

Largon alergjenët duke lënë rroba më të buta dhe më pak rrudha: Përdorimi i funksionit Steam në fund të ciklit të larjes do t’i pastrojë thellë rrobat tuaja, duke i lënë ato të buta pa pasur nevojë për zbutës. Rrobat tuaja do të jenë të freskëta dhe nuk do të kërkojnë pothuajse asnjë hekurosje.

Larja automatike ju lejon të dini se sa detergjent duhet të përdorni, ndërsa ju kursen ujë dhe energji.

Ky program është krijuar për të përshtatur në mënyrë të përsosur ciklin me sasinë dhe llojin e rrobave në ngarkesën tuaj, pavarësisht nga materiali.

Kodi: KOD0000000070

 

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliWFPV9014EM
Klasa e EnergjisëE
Kapaciteti9 kg
Klasa e efikasitetit të rrotullimitB /1400 RPM
Konsumi i energjisë (kWh/vjetor)217
Nr. i programeve15
LED DisplayPo
Ndalo dhe shtoPo
Kyçja për fëmijëPo
Dimensionet në mm (W x L x D)595 x 850 x 595
Pesha e produktit në kg76.1
Veshje sportive/Larje me të errët/Kujdesi me avull për fëmijëPo

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.