L
  • No products in the cart.

LAVATRIÇE ELECTROLUX 9 KG EW7F294SF

/ /

LAVATRIÇE ELECTROLUX 9 KG EW7F294SF

1 stok

119,990 L

LAVATRIÇE ELECTROLUX 9 KG EW7F294SF A+++

Makina larëse Electrolux EW7F294SF ka një kapacitet prej 9 kg, shpejtësi maksimale centrifugimi 1400 (rpm), funksion Vapor Pro, program FreshScent, SensiCare System për të rregulluar ciklin sipas ngarkesës, opsionin SoftPlus dhe funksionin Eco Time Manager®.

Kodi: 7332543618422

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎ELECTROLUX
ModeliEW7F294SF
Klasa e EnergjisëC
Kapaciteti9 kg
Dimensionet në lartësi x gjerësi x thellësi në mm:850x600x631
Shpejtësia e rrotullimit (rpm)1400
Opsione:Paralarje, Shpëlarje Shtesë, Hekurosje e lehtë
Emetimi i zhurmës gjatë larjes – dB (A):51
Emetimi i zhurmës gjatë rrotullimit-dB (A):75
Klasa e vjetër e efikasitetit të energjisë:A +++
Konsumi vjetor i energjisë (kWh):152.0
Konsumim i energjise:0.81

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.