L
  • No products in the cart.

Lavatriçe Elektrolux 9 kg EWF1497HDW

/ /

Lavatriçe Elektrolux 9 kg EWF1497HDW

1 stok

85,000 L

Lavatriçe Elektrolux 9 kg 1400 RPM EWF1497HDW

Makina larëse Electrolux 1400 rpm është kombinimi perfekt i funksionalitetit të fundit dhe performancës së lartë. Ofron një përvojë të rehatshme larjeje. Kjo larëse ka aksesorë si Child Lock, shpëlarje shtesë, mbulesë fundore dhe kapak me detergjent të lëngshëm për të ofruar komoditet të jashtëzakonshëm. Një LCD i madh në panelin e përparmë shfaq të gjithë informacionin e ciklit të centrifugimit. Opsioni i nisjes me vonesë ju jep mundësinë e menaxhimit të kohës dhe konfigurimit të ciklit të larjes sipas nevojave tuaja.

Kjo pajisje Electrolux ka programe të shumta larëse si pambuku, delikat, sintetik. Xhinse, duvete, Dritë sportive, Rapid, Rifreskim me avull për pastrimin e pëlhurave të ndryshme. Kapaciteti i jashtëzakonshëm prej 9 kg i lavatriçes Electrolux EWF1497HDW ju lejon të mbani rroba me ngarkesë të rehatshme.

Ka një shpejtësi maksimale centrifugimi deri në 1400 rpm për të dhënë rezultate të shpejta dhe efektive. Falë motorit invertor profesional të instaluar në këtë makinë larëse, ju mund t’i lani rrobat tuaja në mënyrë efikase dhe të heshtur. Vlerësimi A+++ i kësaj rondele Electrolux do të thotë se konsumon energji minimale.

Kodi: KOD0000000063

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Electrolux
ModeliEWF1497HDW
Lloji i materialitMetal
Kapaciteti9 kg
Rpm1400 rpm
Klasa energjetikeA+++
NgjyraE bardhë
Specifikasistem inteligjent i avullit, i quajtur Steamcare

ka një teknologji logjike Fuzzy

veshje me erë të freskët dhe me më pak rrudha pas larjes

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.