L
  • No products in the cart.

Lavatriçe Miele WWG660 9 KG

/ /

Lavatriçe Miele WWG660 9 KG

1 stok

165,000 L

LAVATRIÇE Miele WWG660 9 KG

● Hekurosja e lehtë falë hekurosjes paraprake.

● Ekrani dhe funksionimi i përshtatshëm në majë të gishtave – ComfortSensor.

● Vonesa e nisjes deri në 24 orë, shfaqja e kohës së mbetur.

● Sirtari i pastrimit automatik

● Larje me temperaturë të ulët 

1 stok

Compare

Përshkrim

MarkaMiele
ModeliWWG660
Klasa e EnergjisëE
Kapaciteti9 kg
Numri i programeve16
Shpejtësia e rrotullimit (rpm)1400
Konsumi i energjisë (kWh)2.61
Niveli i zhurmës rrotulluese (dB) (A)72
Larja e nivelit të zhurmës (dB) (A)53
NgjyraE bardhë
LidhshmëriaNFC
Klasa e performancës së larjesA

 

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.