L
  • No products in the cart.

Lavatriçe Indesit 9kg MTWA 91283 WIT

Sold
/ /

Lavatriçe Indesit 9kg MTWA 91283 WIT

S’ka stok

55,000 L

Lavatriçe Indesit 9kg 1200 RPM MTWA 91283 WIT

Falë performancës së tij të avancuar dhe kujdesit të veçantë për fibrat, motori inverter përmirëson efikasitetin e lavatriçes Indesit MTWA 91283 W IT, në mënyrë që të kurseni energji.

 

Kodi: KOD0000000076

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Indesit
ModeliMTWA91283W IT
Klasa e EnergjisëD
Kapaciteti9 kg
RPM1151 rpm
Lartësia (cm):85.0
Gjerësia (cm):59,5
Thellësia (cm):60.5
ProgramePambuk 40 °
Pambuk 60°
Pëlhura të përziera 40 °
Sintetike 30 °
Mëndafshi 30 °
40 ° lesh
Shpejt 30′
Delikate
Shpëlarje + Rrotullim
Rrotullimi + kullimi i ujit
Eko 40-60
20 ° C
Klasa e efikasitetit të tharjes në centrifugim të programit eco 40-60:B
Pesha e produktit në kg71
Emetimet e zhurmës në ajër:75

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.