L
  • No products in the cart.

Lavatrice Elektrolux 9 kg EW9F194BZ

/ /

Lavatrice Elektrolux 9 kg EW9F194BZ

2 stok

115,000 L

Lavatrice Elektrolux 9 kg 1400 RPM EW9F194BZ

Makina larëse EW9F194BZ Electrolux Perfect Care 900 kujdeset për pëlhurat dhe ngjyrat duke eliminuar totalisht mbetjet e detergjentit. Aktivizoni funksionin Steam PRO përmes smartfonit tuaj, do të keni veshje të freskëta, të rigjallëruara dhe të lehta për t’u hekurosur.

 

Kodi: KOD0000000062

2 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Elektrolux
ModeliEW9F194BZ
Klasi i energjisëA
Kapaciteti9 kg
Rrotullimi maksimal (rpm)1351 rpm
Klasa e efikasitetit të tharjes me cikël centrifugimi të programit eco 40-60 (BE 2017/1369):B
Pesha Neto76.5 Kg
Absorbimi49 kW
Dimensionet (LxWxH):60x 85 x 64 cm

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.