L
  • No products in the cart.

Mikrovalë Elektrolux 21 litra EMM21150W

/ /

Mikrovalë Elektrolux 21 litra EMM21150W

1 stok

20,990 L

Mikrovalë Elektrolux 21 litra e bardhë EMM21150W

Furra me mikrovalë Electrolux EMM21150W falë funksioneve të shkrirjes, ngrohjes, gatimit dhe skarës, kjo furrë e kombinuar me mikrovalë ju lejon të përballeni me çdo sfidë të kuzhinës.

 

Kodi: KOD0000000133

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Electrolux
ModeliEMM21150W
Dimensionet e produktit‎48.5 x 42.2 x 28.7 cm; 13.6 Kg
Gatim i kombinuar:Grill + Mikrovalë
MaterialeXham, çelik inox
Kapaciteti‎21 L
Fuqia‎1250 W
Fuqia e mikrovalës800 W
Fuqia e skarës‎1000 W

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.