L
  • No products in the cart.

Furrë inkaso Elektrolux Pirolitik+vapore EOC6611AOX

/ /

Furrë inkaso Elektrolux Pirolitik+vapore EOC6611AOX

1 stok

89,999 L

Furrë inkaso Elektrolux Pirolitik+vapore EOC6611AOX

  • Kategoria Steam: SteamCrisp
  • Sensor temperature CoolDoor Plus
  • Derë dhe xham i lëvizshëm

Kodi: KOD0000000040

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Electrolux
ModeliEOC6611AOX
Kapaciteti (L)72
Ventilimi tangjencial i ftohjes:Po
CoolDoor (xhami reflektues i nxehtësisë):Po
Funksionet e gatimit në furrë:Gatim tradicional,

Gatim me ventilim,

Grill,

Gatim me ajrim

Dimensione59x594x60
Ngarkesa totale elektrike (Watt):2950
Pesha neto (kg):27.4
Pesha bruto (kg):28.6
Klasa e energjisëA+
Drita halogjene:Po

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.