L
  • No products in the cart.

ASPIRATOR JETAIR PIPE BL/A/43 TUB MURAL BLACK

/

ASPIRATOR JETAIR PIPE BL/A/43 TUB MURAL BLACK

1 stok

89,999 L

ASPIRATOR JETAIR PIPE BL/A/43 TUB MURAL BLACK

Një tub i  gjerë kuzhine do të pastrohet shpejt dhe me efikasitet nga erërat e pakëndshme të tymit dhe djegies falë një kapaciteti të fuqishëm prej 900 m3/h. Niveli i zhurmës në shpejtësinë e parë është vetëm 45 dB, duke siguruar mungesën e zhurmës së fortë gjatë funksionimit të pajisjes. Funksionimi i kapuçit kryhet në mënyrat e tërheqjes dhe riciklimit. Filtri i qymyrit i siguruar për funksionimin në modalitetin e riciklimit mund të blihet veçmas.

KOD0000000273

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎JETAIR PIPLE
ModeliBL/A/43
Dimensionet:88.6 cm
Karakteristikat gjenerike:– Çeliku i lyer me ngjyrë të zezë
– Thithja rrethuese
– Paneli elektronik me butona
– Ndriçim LED
– Filtër metalik yndyrash, i lëvizshëm dhe i larë
Diametri i vrimës së ventilimit:150 mm
Motorri800 m3 / h
Lloji i kontrollit:panel elektronik me butona
Shpejtësia e funksionimit4
Klasi i energjisëB
Distanca minimale:– Pianura elektrike: 43 cm
– Pllaka me gaz: 60 cm
Konsumi– Konsumi maksimal 280 W
– Tension 220-240V
– Frekuenca 50-60Hz

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.