L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER HOTPOINT ARISTON ENTMH192A1FW

Sold
/

FRIGORIFER HOTPOINT ARISTON ENTMH192A1FW

S’ka stok

75,990 L

Frigorifer Hotpoint Ariston 70 cm me ngrirje lart ENTMH192A1FW

Frigoriferi i pavarur Hotpoint Ariston është i gjatë dhe i gjerë. Teknologjia No Frost parandalon formimin e akullit në frigorifer. Raftet e xhamit janë rezistente dhe elegante. Rrjedha e ajrit është e rregullt dhe uniforme.

 

Kodi: SN708044124

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎ARISTON
ModeliENTMH192A1FW
KategoriaFrigorifer-Ngrirës
Lartësia191 cm
Gjerësia‎70 cm
Kapaciteti374 l
Klasa energjikeA+
Kapaciteti i frigoriferit‎308 l
Kapaciteti ftohësNo Frost
Absorbimi335 kW
Zhurma46 db
Këmbët e rregullueshme:Po-vetëm përpara
Lloji i kontrolleve:‎Mekanike

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.