L
  • No products in the cart.

ARISTON VLS EVO 80 EU

/

ARISTON VLS EVO 80 EU

In stock

49,999 L

Ariston Velis EVO Elektrischer Wasserkocher, 80 l

Ariston përmban funksionin Antilegionella për të garantuar sigurinë dhe higjienën maksimale, produktet e reja me paketë ABS janë të pajisura me funksion anti-legionella.  Funzione Rezistenca aktivizohet kur temperatura e akumulimit të ujit bie nën 5 °C. Me këtë sistem shmangni thyerjet e mundshme për shkak të zgjerimit të shkaktuar nga ngrirja e ujit brenda.

  • VETËDIAGNOSTIKA Në rast të dështimit të ekraneve të ngrohësit në korniza me anë të LED, lejon një ndërhyrje më të shpejtë të riparimit.
  • ANTY-DRY është një sistem mbrojtjeje i krijuar për të siguruar që ngrohësi të mos ndizet në rast të mungesës së ujit në bojler, duke shmangur kështu mbinxehjen e brendshme dhe thyerjen e përbërësve të brendshëm.
  • Funksioni i sigurisë elektrike Aktiv në fund të çdo cikli të ngrohjes së ujit bën një shkëputje të dyfishtë të ngrohësit të ujit nga linja e energjisë, duke siguruar një siguri të plotë.
  • Funksioni rezistent ndaj nxehtësisë në rast të dështimit të termostatit, ngrohësi duhet të jetë i bllokuar, duke parandaluar mbinxehjen deri në 100 °C të ujit dhe duke mbrojtur përdoruesin nga çdo djegie aksidentale.Koha e ngrohjes T45 °C: 2,15 H, Min
    Ujë i nxehtë në 40 °C pas përzierjes: 120 litra
    Shpërndarja termike në 24 orë në 65 °C: 1.5 kWh/24 orë

 

Kodi: KOD0000000307

Compare

Përshkrim

Marka‎Ariston
Modeli3626146
Dimensionet e produktit50.6 x 27.5 x 106.6 cm; 23 Kg
Kapaciteti: 80 litra
MaterialiAkrilonitril butadien stiren
Burimi i energjisëElektrike me kabllo
Presioni maksimal i punës:8 bar
Fuqia:1500 W
Tensioni:230 V
Pesha e artikullit23 kg
0

Customer reviews

Overall score based on 0 reviews32

0
0
0
0
0
Be the first to review “ARISTON VLS EVO 80 EU”

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

There are no reviews yet.

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.