L
 • No products in the cart.

BOLIER ARISTON ANDRIS RS 10U/3 EU

/

BOLIER ARISTON ANDRIS RS 10U/3 EU

2 stok

11,990 L

Bolier Ariston 3100330 ANDRIS RS 10U/3 EU, i bardhë

Ngrohës uji elektrik pa rezervuar

 • Mënyra për instalimin mbi ose nën lavaman 10, 15 dhe 30 litra Andris RS
 • Depozita e ruajtjes së ujit kompakt që i përshtatet të gjitha nevojave tuaja
 • Rregullimi i temperaturës falë pjesës së përparme të rrotullimit
 • TERMOSTAT për të kontrolluar temperaturën e zhytur
 • Rezistenca LED ndaj funksionit
 • Smalt akumulimi
 • Shufra ngrohëse e bërë nga bakri
 • Fllanxha e inspektimit me 5 bulona të rrotave
 • Anode magnezi për dimensione të larta
 • Presioni maksimal i punës 8 bar

Kodi: KOD0000000182

2 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Ariston
Modeli3100330
Dimensionet e produktit5 x 30 x 37 cm; 6.96 Kilograms
Madhësia10 Litra
MaterialiBakri
Burimi i energjisëElektrike me kabllo
Sasia e paketës së artikullit1
Bateritë e përfshira?Jo
Bateritë e nevojshme?Jo
Pesha e artikullit6.96 kg

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.