L
  • No products in the cart.

HEKUR BRAUN TS 320 C

Sold
/

HEKUR BRAUN TS 320 C

S’ka stok

4,499 L

HEKUR BRAUN TS 320 C

Rezultate të shkëlqyera hekurosjeje me pak përpjekje: zgjidhja e shpejtë dhe e lehtë për nevojat e përditshme të hekurosjes.

  • Dorezë e hapur ergonomike për më shumë rehati
    Përjetoni rehati më të madhe gjatë hekurosjes për shkak të dorezës së hapur të projektuar në mënyrë ergonomike: për më shumë liri lëvizjeje. Doreza e butë e kapjes siguron një kapje të sigurt dhe të qëndrueshme gjatë hekurosjes.
  • Hekur i lehtë për hekurosje më të lehtë
    Dizajni kompakt i hekurave me avull të Braun ka një ndjesi të lehtë për ta bërë hekurosjen një kënaqësi të lehtë, veçanërisht kur keni ngarkesa për të hekurosur.
  • Pllakë qeramike
    Hekurosje e butë dhe e lehtë.

Kodi: KOD0000000217

S’ka stok

Compare

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.