L
  • No products in the cart.

HEKUR IMETEC 9246

/

HEKUR IMETEC 9246

1 stok

5,999 L

HEKUR IMETEC 9246

Hekuri me avull Tefal ju mundëson me avull të fuqishëm të shkurtoni hekurosjen tuaj në një kohë të shkurtër dhe të arrini rezultate perfekte. Hekurosja tani është e lehtë me rrëshqitje ultra të shpejtë, një rezervuar më të madh uji dhe enë të integruar të kalciumit.

Përmasat e produktit ‎29,5 x 12,5 x 14 cm; 1.37 kilogramë

Materiali: Metal/Plastik
Fuqia: 2400 W
Tensioni: 220 V
Marka: IMETEC

 

Kodi: KOD0000000218

1 stok

Compare

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.