L
  • No products in the cart.

ASPIRATOR TOTAL INCASO VIERAL JET AIR72 CM

/

ASPIRATOR TOTAL INCASO VIERAL JET AIR72 CM

1 stok

18,999 L

ASPIRATOR TOTAL INCASO VIERAL JET AIR72 CM

Kapaku i ishullit INCASO duket si një paralelipiped i thjeshtë, tërësisht i bërë nga çelik inox AIR72 CM me cilësi të lartë, i lyer me ngjyrë të zezë. Linjat e pastra dhe ashpërsia gjeometrike e tij e bëjnë atë veçanërisht të përshtatshëm për kuzhina minimale, moderne ose të teknologjisë së lartë, ku do të përzihet në mënyrë harmonike.

Kapaku INCASO ka 4 shpejtësi funksionimi që ju lejojnë të pastroni shpejt ajrin në dhomë nga erërat e vazhdueshme. Thithja rrethuese ju lejon të reduktoni zhurmën dhe të reduktoni konsumin. Filtrat e yndyrës metalike mbrojnë pjesën e brendshme dhe motorin nga grimcat e vajit dhe blozës. Filtrat e karbonit janë të përfshira në produkt.

KOD0000000269

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎INCASO
ModeliZZB491F
Dimensionet:72 cm
Karakteristikat gjenerike:– Çeliku i lyer me ngjyrë gri

– Thithja rrethuese
– Paneli elektronik me butona
– Ndriçim LED
– Filtër metalik yndyrash, i lëvizshëm dhe i larë
– Filtri me qymyr i përfshirë

Diametri i vrimës së ventilimit:150 mm
Motorri800 m3 / h
Lloji i kontrollit:panel elektronik me butona
Shpejtësia e funksionimit4
Klasi i energjisëB
Distanca minimale:– Pianura elektrike: 72 cm
– Pllaka me gaz: 60 cm
Konsumi– Konsumi maksimal 280 W
– Tension 220-240V
– Frekuenca 50-60Hz

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.