L
  • No products in the cart.

BLENDER ELECTROLUX E7TB1-4GB

/ /

BLENDER ELECTROLUX E7TB1-4GB

1 stok

9,999 L

BLENDER ELECTROLUX  E7TB1-4GB

  •  Teknologjia PowerTilt ruan ngjyrën, freskinë dhe shijen e përbërësve dhe i përzien ato butësisht dhe tërësisht. Ndryshe nga blenderat e tjerë, Explore ofron 7 opsione të ndryshme pulsi me nivele të ndryshme shpejtësie, duke ju lejuar të krijoni konsistencën e duhur për çdo recetë individuale .Cilësime të programuara për rezultate optimale, nga prerja te lëngjet. Paneli i kontrollit dhe butonat mund të pastrohen lehtësisht me një pecetë të lagur Ky blender ka tre cilësime të ndryshme shpejtësie për të përgatitur çdo recetë.

Kodi:KOD0000000207

1 stok

Compare

Përshkrim

 

Marka‎ELECTROLUX
ModeliE7TB1-4GB
Dimensionet e produktit25 x 28.5 x 43.5
Kapaciteti1.5 Litra
Kapaciteti i vëllimit1.5 Litra
Fuqia/Vat‎900 Wat
Tensioni230
MaterialiAliazh çeliku
Numri i Shpejtësive3

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.