L
  • No products in the cart.

BLENDER IMETEC 7472 FRULATOR ME QELQ

/ /

BLENDER IMETEC 7472 FRULATOR ME QELQ

1 stok

6,499 L

BLENDER IMETEC 7472 FRULATOR ME QELQ

  • “Imetec Glass Blender BL4 7472” eshte i duhuri per ju, i cili ju ndihmon te pergatisni lengjet dhe salcat e preferuara shume shpejte.
  • Me 4 tehe celik inoksi grin lehtesisht fruta, fruta te thata, farna etj.
  • Me 2 nivele shpejtesie , per te perzier ushqime te buta dhe forta.
  • I pajisur me enen e qelqit 800 ML prej xhami rezistent ndaj gervishtjeve.

Kodi: KOD0000000226

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎IMETEC
Modeli7472
Dimensionet e produktit14 x 17 x 33.5  1.21Kilogram
Kapaciteti0.8 Litra
Kapaciteti i vëllimit1.5 Litra
Fuqia/Vat‎500 Wat
Tensioni230
MaterialiXhami
Numri i Shpejtësive2
Pesha e artikullit1.21Kg

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.