L
  • No products in the cart.

Drejtues Flokësh me Avull Imetec 11632

Sold
/

Drejtues Flokësh me Avull Imetec 11632

S’ka stok

8,999 L

Imetec 11632 BELLISIMA PRO drejtues flokësh me avull

Flokë krejtësisht të drejtë dhe me shkëlqim. Efekt afatgjatë kundër fryrjes dhe kërcitjes, rezistent ndaj lagështirës falë veprimit të avullit. Rezultate të përsosura falë rregulluesit profesional të flokëve me avull.

 

Kodi: 8007403116323

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Bellissima My Pro Steam është rregulluesi profesional ekskluziv i flokëve me avull, i cili garanton flokë të gjatë, të drejtë dhe me shkëlqim, madje edhe në flokë kaçurrelë, të dredhur ose të thatë që janë të vështirë për t’u menaxhuar.

Teknologjia e këtij rregulluesi të flokëve përdor përfitimet e avullit për të ruajtur hidratimin e duhur të flokëve për një efekt kundër fryrjes dhe kërcitjes me një goditje të lehtë.

Sa herë që ndreqësi mbyllet në tufën e flokëve, lirohet avulli i cili ndihmon fibrat kapilare të shtrihen dhe zvogëlon goditjen termike, flokët tuaj nuk fryhen, nuk rrënqethin apo dredhojnë për shkak të efektit të tij afatgjatë.Prandaj, është e rëndësishme dhe e nevojshme hapja dhe mbyllja e pllakave me çdo pjesë të ndryshme të flokëve që do të trajtohet, në mënyrë që të sigurohet që sasia e saktë e avullit të lëshohet me çdo goditje.
Për më tepër, veshja qeramike favorizon mbrojtjen nga nxehtësia dhe siguron rrëshqitje në mënyrë optimale mbi flokë. Pllakat lëkundëse përshtaten me tufën e flokëve dhe profili i rrumbullakosur ndihmon në përcaktimin e stilit me onde.

Me 3 nivele të temperaturës ndërmjet 170°C dhe 230°C, është i përshtatshëm për të gjitha llojet e flokëve.

Ideale për flokë kaçurrelë, të dredhur ose të thatë.

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.