L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER HISENSE RT600N4DC2

Sold
/

FRIGORIFER HISENSE RT600N4DC2

S’ka stok

74,990 L

Frigorifer Hisense RT600N4DC2

Teknologji Total No Frost : Përdorimi i teknologjisë së ftohjes së ajrit No Frost do të parandalojë formimin e akullit
dhe rreziku i prishjes së ushqimeve të ruajtura për shkak të ndryshimeve të temperaturës. Është ideale për t’i mbajtur ato të freskëta më gjatë!

Moisture Fresh Crisper: Falë sirtarit Moisture Fresh Crisper me kontrollin e lagështisë, mund të krijoni një hapësirë ​​ideale magazinimi për ta mbajtur ushqimin tuaj të freskët për më gjatë. Nuk do të jetë më problem të rrisni lagështinë në sirtarin e perimeve dhe ta ulni atë në sirtarin e frutave për t’i mbajtur gjithmonë të freskëta.

Kompresor inverter: Frigoriferët Hisense të pajisur me kompresor inverter garantojnë kursim energjie, freski më të madhe, nivele të ulëta zhurme dhe jetëgjatësi.

Kodi: KOD0000000019

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Hisense
ModeliRT600N4DC2
KategoriaFrigorifer-ngrirës
Klasi i energjisëE
Konsumi i energjisë (kWh/vit)254
Absorbimi290 kW
Niveli i zhurmës43 db
Kapaciteti total466 l
Kapaciteti i frigoriferit366 l
Kapaciteti i ngrirësit100 l
Kapaciteti ftohës‎Total No Frost
Gjerësia70 cm
Lartësia‎185 cm

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.