L
  • No products in the cart.

Hekur Rrobash H9006

/

Hekur Rrobash H9006

2 stok

5,000 L

Hekur Rrobash H9006

Hekurat e rrobave janë një paisje e pandashme për cdo shtëpi. Evolimi i tyre ka krijuar lehtësimin e përdorimit dhe ka rritur efikasitetin e tyre, ata gjithashtu kanë një përdorim të gjërë në industrinë fasone dhe tekstile.

  • Fuqia: 1850-2200 W
  • Gjatësia e kabllit: 2 m
  • Kapaciteti: 270 ml
  • Tensioni: 220-240V

KOD0000000449

2 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎HEAGER HG-1262
TipiHekur standard
Forca2200 W
KapacitetiEnë me ujë: 270 ml
FunksioneMbyllja automatike e sigurisë
Mbusheni në çdo kohë gjatë hekurosjes
Dyert që hapen anash
SubstratiQeramika SteamGlide
Gjatësia e kabllit2 m
Pjesa tjetërAvulli i vazhdueshëm i avullit: 40 g / min
Sasia e avullit: 170 g
Intensitete të ndryshueshme të avullit
Majë e saktë e avullit
Vetëpastruese
Kapëse kabllore
Tensioni: 220 V

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.