L
  • No products in the cart.

Hekur Silver Crest sc-8868

/

Hekur Silver Crest sc-8868

5 stok

3,000 L

Hekur Silver Crest sc-8868

  • Opsione të ndryshme për hekurosje dhe 2 funksione me avull
  • Veshje qeramike e pllakës së hekurit
  • Shkrepje e fuqishme me avull: 150 g/min
  • Funksioni i vetëpastrimit

KOD0000000586

5 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Silver Crest sc-8868
TipiHekur standard
Forca2200 W
KapacitetiEnë me ujë: 3200 ml
FunksioneMbyllja automatike e sigurisë
Mbusheni në çdo kohë gjatë hekurosjes
Dyert që hapen anash
SubstratiQeramika SteamGlide
Gjatësia e kabllit2 m
Pjesa tjetërAvulli i vazhdueshëm i avullit: 40 g / min
Sasia e avullit: 170 g
Intensitete të ndryshueshme të avullit
Majë e saktë e avullit
Vetëpastruese
Kapëse kabllore
Tensioni: 220 V

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.