L
  • No products in the cart.

Kondicioner Vortis VCM 12000

Sold
/

Kondicioner Vortis VCM 12000

S’ka stok

45,000 L

Kondicioner Vortis VCM 12000

Teknologjia speciale inverter mundëson kursime të konsiderueshme të energjisë, funksionim të qetë dhe cilësi të qëndrueshme. Njësia e brendshme ka një filtër BIO dhe një filtër pluhuri i cili e bën ajrin që thithni shumë të pastër ndërsa e jashtme ka një strukturë krejtësisht të re që tani është edhe më e qetë dhe më rezistente ndaj ndikimeve të jashtme. E gjithë kjo në klasën e energjisë A ++ në ftohje dhe A + në ngrohje.

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎ Vortis
ModeliVCM 12000
Klasa e energjisë (SEER / SCOP):A ++ (6.1 / 4.0)
Konsumi i energjise ne ftohje:1006 W
Konsumi i energjise ne ngrohje1001 W
Kapaciteti ftohës:3300 W
Kapaciteti ngrohës:3300 W
Temperatura e funksionimit:nga -20 ℃ në 48 ℃
Dimensionet brenda. Njësia:70×55.2×25.6 cm

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.