L
 • No products in the cart.

MAKINË RROJE VGR (V-085)

/

MAKINË RROJE VGR (V-085)

1 stok

2,999 L

MAKINË RROJE VGR (V-085)

 •  Makinë qethëse me trup i gjithi metalik.
 • Mund të përdoret për përdorim vetjak ose për sallone
 • Karikim i plote 2.5 ore , ndërsa përdorim deri në 300 minuta
 • Fuqi motorrike si asnjë model tjeter, deri ne 20000 RPM
 • Në paketim ju vjen fisha për karikim, furça, vaji, dhe 3 koka krehër qethje 1mm, 2mm dhe 3 mm.

Kodi:KOD0000000390

1 stok

Compare

Përshkrim

CILËSIA E PRODUKTIT TONË

 • TEH PROFESIONAL ME PERFORMANCË TË LARTË PËR QETHJE FANTASTIKE
 • MOTOR I CILËSISË SË LARTË NGA ALIAZHI I ARGJENDIT
 • FUQI E MADHE MOTORIKE ME SHPEJTËSI RROTULLIMI TË LARTË
 • ÇELËS NDEZJE PËR LEHTËSI NË OPERIM
 • SHOQËROHET ME 3 KREHERA

SI TA PËRDORNI:

 • Pasi ta përdorni pajisjen, fikeni dhe zëvendësojeni nga baza e karikimit.
 • Për të ruajtur kapacitetin e ngarkesës së baterisë së ruajtjes, ne rekomandojmë përdorimin e baterisë së ruajtjes derisa të zbrazet përpara se të ngarkoni përsëri.
 • Zëvendësimi i kokës prerëse.

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.