L
  • No products in the cart.

MBAJTËSE TV KËNDORE

/

MBAJTËSE TV KËNDORE

2 stok

2,500 L

MBAJTËSE TV KENDORE

E disenjuar sipas modeleve më të fundit, ky suport televizori mban televizorin tuaj. I lehtë për tu montuar si dhe mundëson një pamje shumë të mirë të stacioneve televizive. Ambjenti i shtëpisë suaj do të bëhet akoma dhe më i bukur me këtë suport. Cdo gjë që nevojitet për montim gjendet brenda kutisë.

Kodi: KOD0000000311

2 stok

Compare

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.