L
  • No products in the cart.

SHTRYDHËSE FRUTASH IMETEC Q7701

/ /

SHTRYDHËSE FRUTASH IMETEC Q7701

2 stok

22,500 L

SHTRYDHËSE FRUTASH IMETEC Q7701

  • Model professional
  • Pastrohet lehtësisht
  • Gomina Anti-rreshqitëse në bazament për një Stabilitet Maksimal
  • Filteri dhe Tehet Prerëse  me material çeliku-inox

Kodi: KOD0000000445

2 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎IMETEC
ModeliQ7701
Fuqia ne Watt2000 W
Kapaciteti (ne Litra)‎1.5 L / 650ml
Nivele shpejtesie2 Nivele shpejtesie
Pesha e produktit:2.59 kg
Permasat e produktit:20 x 28 x 33 cm
SpecifikaShtrydhesja ju ofron dhe ndarjen e tulit me lengun per te ndare vlerat ushqyese
Me fuqi 500W dhe 2 nivele shpejtesie

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.