L
  • No products in the cart.

Distributor Uji Elektra EWD-2109W

Sold

Distributor Uji Elektra EWD-2109W

S’ka stok

18,000 L

Distributor Uji Elektra EWD-2109W

Distributori Elektro ofron për ju cilësinë më të mirë për ftohje dhe ngrohje.

KOD0000000472

S’ka stok

Compare

Përshkrim

 

Marka‎ELEKTRA
ModeliEWD-2109W
Kapaciteti total:16 L / 18 L
Përmasa:L 85.5/GJ 27/TH 32CM
Garancia:12 muaj

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.