L
  • No products in the cart.

Drejtues flokësh profesional Sokany 955

/

Drejtues flokësh profesional Sokany 955

4 stok

2,999 L

Piastër SOKANY (HS-955)

Drejtues me 2 pllaka qeramike, perfekte për t’ju ndihmuar të drejtoni flokët në mënyrë efektive.

Metodat:
Pastroni dhe krihni flokët në fije.
Pas futjes në prizë, ndizni çelësin.
Merrni disa qime në dorë, futni një seksion 2 inç flokësh midis pllakave, më pas shtrëngojini dhe tërhiqni nga rrënjët deri te majat ngadalë për maksimumi 10 sekonda.
Nëse flokët tuaj janë shumë të trashë, mund t’ju duhet të mbani pjesën tjetër me një shirit flokësh.
Pas përdorimit, lëreni të ftohet për të paktën 15 minuta përpara se ta ruani.

 

Kodi: 6957952229222

4 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎Sokany
 ModeliHS – 955
Veshje e pllakësqeramike
Butoni ndezës/fikës për fuqinëPo
Temperatura maksimale :750 ْ F
Gjenerator ikonë i integruar për mbrojtje opsionalePo
Ngrohje e menjëhershme dhe rikuperim i shpejtë :265 ْ F me 30 sekonda
Kordoni i rrotullimit të rrymës360 me unazë të varur
Fikje automatike 1 orëPo
Ekrani dixhitalPo, siguron temperaturë dixhitale nga 265 ْF -750 ْ
Butonat për kontrollin e temperaturësPo
Nxehtësia PTC, Kontrolli NTCPo

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.