L
  • No products in the cart.

FRESKUESE LOKALI VENUS ISF-902

Sale!
/

FRESKUESE LOKALI VENUS ISF-902

2 stok

12,000 L

FRESKUESE LOKALI VENUS ISF-902

Freskuese për ambiente të jashtme Venus ISF-902

I përshtatshëm për ambjentet e jashtme.

Ju ofron një freski natyrale, për ditët e nxehta të verës.

Lehtësisht i montueshem

Me 3 helika materiali i të cilës është plastik.

Me nivele të ndryshme shpejtësie.

Mund të rrotullohet dhe ta fiksoni në pozicionin që deshironi.

Mjaft praktike për ventilimin e ajrit.

KOD0000000489

2 stok

Compare

Përshkrim

 

Marka‎VENUS
ModeliISF-902
Fuqia maksimale:me 3 helika
Përmasa66cm
Sipërfaqja e mbulimit25-40m2

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.