L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER LG GBB61BLJMN

/

FRIGORIFER LG GBB61BLJMN

1 stok

79,999 L

Frigorifer Ngrirës i Poshtëm, 341L, Klasi i Energjisë E

  • Door Cooling + Ftoh 32% më shpejt dhe në mënyrë të barabartë.
  • Magic Crisper Drawer: optimizon nivelet e lagështisë, duke lejuar që niveli i lagështisë për ushqimet ose perimet të rregullohet duke përdorur një përzgjedhës në mënyrë që të ruajë freskinë e tyre për më gjatë.

 

Kodi: KOD0000000396

1 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎LG
ModeliGBB61BLJMN
Tipi i VendosjesQëndrim i Lirë
Dimensione (Gj x L x Th) (cm)59.5 x 186 x 68.2
Efikasitetit të energjisë‎E
Kapaciteti341 litra
Paneli i kontrollit:Elektronik
Opsione Ekstra:‎Smart Diagnosis
Ftohje e shpejte:Po
Kapaciteti NETO (Ngriresi/Freskuesi):107 / 234
Materiali i rafteve:Xham
Kompresori:Linear Inverter Compressor
Niveli i zhurmes (dBa):‎36

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.