L
  • No products in the cart.

FRIGORIFER LG INOX GBB61PZJMN

Sold
/

FRIGORIFER LG INOX GBB61PZJMN

S’ka stok

74,999 L

FRIGO LG INOX 186 CM GBB61PZJMN

Frigorifer Ngrirës i Poshtëm, 341L, Klasi i Energjisë E

  • Door Cooling +: Ftoh 32% më shpejt dhe në mënyrë të barabartë.
  • Magic Crisper Drawer: optimizon nivelet e lagështisë, duke lejuar që niveli i lagështisë për ushqimet ose perimet të rregullohet duke përdorur një përzgjedhës në mënyrë që të ruajë freskinë e tyre për më gjatë.

Kodi: KOD0000000395

S’ka stok

Compare

Përshkrim

Marka‎LG
ModeliGBB61PZJMN
Gjeresia60
Lartesia186
Thellesia61
Tipi i FrigoriferitNGRIRES I POSHTEM
Kapaciteti total341
Niveli i zhurmës‎36 dB
Mbrojtja e ushqimeveMulti air-flow
Klasi i energjise:E
Materiali i rafteve:Xham
Kapaciteti NETO (Ngriresi/Freskuesi)107 / 234
KompresoriLinear Inverter Compressor

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.