L
  • No products in the cart.

FSHESË KORENTI LEXICAL 2200W

/

FSHESË KORENTI LEXICAL 2200W

3 stok

15,000 L

FSHESË KORENTI ELECTROLUX EEG43WR

Fshesa me korrent Electrolux EasyGo, ideale për ata që kanë kafshë, me teknologjinë e qeseve është kompakte dhe e lehtë, garanton pastrim të shpejtë dhe super-efektiv në të gjitha sipërfaqet. Furnizohet me furçë të kombinuar për qilima dhe dysheme të forta, furçë parketi për sipërfaqe delikate, mini-turbo-furçë për heqjen e qimeve të kafshëve nga mobiljet, grykë shtesë të çarjes dhe furçë për mobilje 2 në 1.

Kodi: KOD0000000400

3 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎ELECTROLUX
ModeliEEG43WR
Kapaciteti:3L
Fuqia maksimale:750 Watt
Niveli maksimal i zërit:80 dB
Klasa e energjisë:A
Tubi:Tub teleskopik.
Tub çeliku
Konsumi vjetor:32 kWh / vit
Dimensionet e paketuara:330  x 480 x 380 mm
Gjatësia e kabllit:4 m
Pajisjet e rehatisë:Doreza e bartjes
Rrotulla automatike e kordonit

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.