L
  • No products in the cart.

FSHESË KORENTI FANTOM ECO WF 2700 W

FSHESË KORENTI FANTOM ECO WF 2700 W

2 stok

15,000 L

FSHESË KORENTI IMETEC 8632 ECOEXTREME PRO

  • I pajisur me qese qe mbledh pluhurin dhe nuk e lejon te dali.
  • Mbledhje automatike e kordonit.
  • Teknologjia Imetec Eco ju ndihmon te kurseni deri ne 40% te energjisë.
  • Klasa energjetike A ++: konsumi mesatar vjetor i reduktuar.
  • Filtri HEPA hipoalergjik, një ndihmë e madhe për ata që vuajnë nga alergjia ndaj pluhurit.
  • Furça për parket dhe sipërfaqe delikate.

Kodi: 8007403086329

2 stok

Compare

Përshkrim

Marka‎IMETEC
Modeli8632
Kapaciteti:2.5L
Fuqia maksimale:800 Watt
Niveli maksimal i zërit:83 dB
Klasa e energjisë:A+++
Tubi:Tub teleskopik.
Tub çeliku
Dimensionet e paketuara:335 x 480 x 380 mm
Gjatësia e kabllit:4 m
Pajisjet e rehatisë:Doreza e bartjes
Rrotulla automatike e kordonit

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.