L
  • No products in the cart.

KARIKUES PËR MAKINA WIFI R2 SMART SENSOR

KARIKUES PËR MAKINA WIFI R2 SMART SENSOR

2 stok

2,000 L

KARIKUES PËR MAKINA WIFI R2 SMART SENSOR

  • Karikon shpejt dhe sigurt telefonin tuaj me anë të valëve WiFi
  • Efikasitet i lartë
  • Tekonologjia e fundit
  • Pa kabllo
  • Dizajn modern
  • I qëndrueshem

Kodi: KOD0000000174

2 stok

Compare

Përshkrim

Materiali: ABS
Permasat: 12.4*7.3*2.1cm
Kapëset mbajtëse: Përafersisht 6.5cm-8.5cm
Standarti i kaikimit Wireless: Wireless Charger Standart
Input: DC 5V, 2A, 9V. 1.67A

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.