L
  • No products in the cart.

MIKROVALË 30 LITRA CMXS 30 LIT CANDY

Sale!

MIKROVALË 30 LITRA CMXS 30 LIT CANDY

In stock

26,000 L

MIKROVALË  30 LITRA CMXS 30 LIT CANDY

Falë dizajnit të tij  funksionalitetit, e bën  këtë produkt unik.

  • Fuqia e skarës: 1000 W
  • Tipi i kontrollit,: butona rrotullues
Compare

Përshkrim

 

>

MarkaCANDY
ModeliCMXS
Masa e integruar

59,5 × 39 
Gjerësia40 cm
Kapaciteti30 L
Absorbimi2 kW
Fuqia e mikrovalës‎900 W
Fuqia e skarës1000 W
Funksione‎Mikrovalë, grill dhe gatim i kombinuar
Vecori‎Programues elektronik me ekran dixhital

Programet e paracaktuara të gatimit

Programet e paracaktuara të shkrirjes

Zgavër prej çeliku inox

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.