L
 • No products in the cart.

MAKINË RROJE BRAUN 150-S1

/ /

MAKINË RROJE BRAUN 150-S1

1 stok

5,999 L

MAKINË RROJE BRAUN 150-S1

 • Makina rroje Braun ju ndihmon të arrini rezultate të larta pasi pret qime në rritje në drejtime të ndryshme.
 • Koka lahet lehtësisht me ujë.
 • Mund të përdoret shpejt në shtëpi apo edhe në makinë.

Kodi: 4210201038870

1 stok

Compare

Përshkrim

CILËSIA E PRODUKTIT TONË

 • Ngarkoni plotësisht produktin përpara përdorimit për herë të parë.
 • Motor me shpejtësi të lartë rrotullimi
 • Teh çeliku inox me performancë të lartë.
 • I përshtatshëm për mjekër dhe mustaqe, hundë dhe vetulla, rregullim të trupit, prerje flokësh

SI TË PËRDORNI:

 • Pasi ta përdorni pajisjen, fikeni dhe zëvendësojeni nga baza e karikimit.
 • Për të ruajtur kapacitetin e ngarkesës së baterisë së ruajtjes, ne rekomandojmë përdorimin e baterisë së ruajtjes derisa të zbrazet përpara se të ngarkoni përsëri.
 • Zëvendësimi i kokës prerëse.

Login Account

Already a Elektron Customer?

Invaild email address.

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Your information will nerver be shared with any third party.